Låna 20000 kr utan uc direkt

När du behöver låna 20000 kr utan uc direk och har en stark kredit, har du tur – mest personliga lån företag erbjuder lån detta belopp. Men det finns några steg du kanske vill följa för att se till att du får en bra affär på priser och villkor.

Hur mycket är betalningar på ett låna 20000 kr?

Hur mycket du betalar varje månad beror på två faktorer:

 • Din april Din lånets april är ett uttryck för hur mycket du ska betala i ränta och avgifter över ett år.
 • Din lånet. Din lånet är hur mycket tid du har att betala tillbaka ditt lån i månader eller år.

Lån med längre lån sikt tenderar att ha lägre månatliga betalningar. Men de tillåter mer tid för intresse att lägga upp, öka hur mycket din lånekostnader i det långa loppet. Använd vår kalkylator för att ta reda på hur mycket du kan betala varje månad på ett lån $ 20,000 i olika takt och villkor.

Vilka faktorer gör långivare tänka på när jag ansöka?

Varje långivare har sin egen speciella sås när det gäller att utvärdera applikationer. Men de flesta anser följande information när de beslutar vilken takt, sikt och lånebeloppet du är berättigad till:

  • Din anledning till upplåning. Vad du använder lån för är en bra indikator för långivaren om hur tillförlitliga du är. Om du planerar att konsolidera din skuld, till exempel, kan långivare visa att som ansvarig upplåning och se dig som en starkare sökande.
  • Din kredit värdering. Din kredit värdering är ofta en av de viktigaste faktorerna kvalificera för ett stort lån med ett konkurrenskraftigt pris. Du har i allmänhet fler alternativ om du har bra till utmärkt kredit.
  • Dina inkomster och skulder. Långivare tenderar att titta på hur mycket du har råd att betala månad till månad genom att titta på din skuld-till-tal .
  • Din anställnings status. Många långivare kräver att du vara anställd på heltid och en del kommer inte att fungera med de sökande egenföretagare. Det finns fortfarande alternativ om du är arbetslös , men de är begränsade.

5 tips för att få en konkurrenskraftig affär

Här är vad man ska tänka på när du handlar för ett lån $ 20.000:

   1. Överväg fast eller rörlig ränta . Fasta priser ger dig förutsägbara månatliga återbetalningar, men rörlig ränta har potential att bli lägre beroende på ekonomin.
   2. Kontrollera din kredit värdering . Stora lånebelopp som $ 20.000 kräver normalt en stark kredit värdering, särskilt om du vill överkomliga priser. Annars överväga att ge säkerheter eller lägga till en cosigner.
   3. Beräkna din månatliga utgifter . Beroende på sikt och lånebeloppet, du sannolikt att behöva ha runt $ 1500 till $ 4000 tillgänglig per månad efter att du betalar dina räkningar att kvalificera sig för ett lån $ 20.000.
   4. Överväga ett lån . Säkrade lån för saker som att köpa en bil kommer vanligtvis med lägre räntor än lån utan säkerhet på grund av långivaren tar på mindre risk genom att kräva säkerheter. Men om du letar i skuldkonsolidering, kan säkerheten inte vara ett alternativ.
   5. Sätta på en cosigner . Om du känner någon med starkare privatekonomi, överväga att be dem att cosign ditt lån så att du kan få en mer konkurrenskraftig affär.

Bonus tips

  • Resultat innebär inte bara din lön. Ge information om alla inkomstkällor, inklusive eventuell barnbidrag och avkastning när du ansöker om ett lån.
  • Gå under kortast tid du har råd. Upplåningen så lite som du behöver på kortast sikt kan spara ytterligare räntebetalningar.

Vad kan jag använda ett personligt lån $ 20.000 för?

Från att konsolidera ditt kreditkort skuld till att starta ett nytt företag, har du en hel del sätt att använda ett personligt lån $ 20.000:

   • Köpa en begagnad bil . A $ 20,000 lån kan gå en lång väg för en nyare begagnad bil. Om du är ute efter att äntligen bli av med den gamla junker, skulle du kunna säkra din nya bil med ett personligt lån .
   • Starta eller utveckla din verksamhet . Det kan vara svårt att få ett företag lån när du just har börjat, kan ett personligt lån för företag att bli lättare att få och mer prisvärd.
   • Konsolidera kreditkort skuld . Om du är ute efter att få alla dina öppna kort balanser i ett lån , kan ett personligt lån vara ett alternativ. Du kan effektivisera dina betalningar och potentiellt få en bättre ränta.

3 faktorer att tänka på innan du registrerar

Tänk ett personligt lån $ 20.000 är rätt för dig? Anser att dessa faktorer innan undertecknandet den prickade linjen:

   • Det finstilta.

    Läs noga igenom villkoren i din låneavtalet innan du skriver ut på ett lån $ 20.000. Ställ frågor om du inte förstår någonting, även om hur man justerar den totala kostnaden för ditt lån. Leta efter information om förskottsbetalning alternativ , straff, sekretesspolicy och dina rättigheter som en låntagare.

   • Extrakostnader.

    Överväga eventuella avgifter utöver räntan. Utanför upfront avgifter, håll utkik för förtida återbetalning avgifter eller sena betalningar påföljder. Det kan också vara möjligt att förhandla några av de initiala avgifter, som lån originering avgifter – som normalt går mellan $ 200 och $ 1000 på ett lån $ 20.000.

   • Alternativ.

    A $ 20,000 lån kan ställa dig tillbaka $ 10.000 i ränta eller mer om du inte får en god takt eller villkor. Om det visar sig att ett personligt lån är inte den bästa passform för dig, du har andra lånealternativ. Även om de inte kan ge samma belopp, kan du överväga alternativ som en hem kapital lån eller kredit , som bättre skulle passa dina behov.

Slutsats

Jämföra flera långivare kan vara en tidskrävande process. För att göra ditt beslut lättare, har vi minskat ner listan för dig att flera legit online långivare som erbjuder konkurrenskraftiga $ 20.000 personliga lån. Eller ta en titt personliga lån guide för att lära sig mer om dina alternativ i allmänhet.

låna 20000

låna 20000 utan uc

låna 20000 kr utan uc

låna 20000 direkt

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.