Låna 500 kr

När du behöver låna 500 kr snabbt, kan en avlöningsdag lån vara det bästa alternativet. Dessa kortfristiga lån är dyra, men kan få dig de pengar du behöver snabbt.

Långivare Belopp Återbetalning Ränta Betyg
Lendo Låna 500 kr 7år 1% 5/5
BankNorwegian 200 2år 5% 4/5
Klicklån 300 1år 19% 1/5
SEB 400 11år 0% 3/5
Nordea 500 0,5år 7% 5/5

Jämför långivare för att låna 500 kr

Lån berättigande

Kriterier skiljer mellan långivare, men du oftast behöver:

 • Ha en regelbunden inkomstkälla
 • Var bosatt i USA
 • Vara över 18 år

låna 500 kr

Vanligtvis kan du få ett lån $ 500, även om du har dålig kredit.

Låna 500 kr i en låneansökan checklista

Här är vad du behöver för att ansöka om ett lån $ 500:

 • Personliga detaljer. Du behöver ditt namn, kontaktuppgifter och officiella dokument för att verifiera din identitet – detta kan vara ditt körkort, statliga ID-kort eller pass.
 • Sysselsättning och inkomster. Om du är anställd måste du ge din arbetsgivare information och hur mycket du tjänar.
 • Välfärd. Om du får socialbidrag , måste du ge information om hur mycket du får och hur ofta.
 • Ekonomi och bank. Kortsiktiga långivare kräver vanligtvis dokumentation av din bank historia under de senaste 90 dagarna.

Få ett lån $ 500

Hur lånar man 500?

Den vanligaste typen av $ 500 lån är en traditionell avlöningsdag lån. Detta innebär att du betalar allt tillbaka plus en avgift nästa gång du får betalt – inom två till fyra veckor.

Det går inte att betala tillbaka då? Vissa långivare som erbjuder möjligheten att rulla över mot en avgift. Försök att undvika detta om möjligt – det är hur du kan fastna i en cykel av skulden.

Avlöningsdag lån är inte lagligt i alla stater .

Hur mycket kostar det?

Beroende på din långivare och ditt tillstånd, kan du räkna med att betala runt $ 75 och $ 150 för ett lån $ 500. Detta fungerar ut till en April sortiment på ca 182% till 365% på en 30-dagars lån eller 365% till 730% på en 15-dagars lån.

Hur man kan jämföra långivare

 • Vad är den effektiva räntan? Den effektiva räntan är det enklaste sättet att jämföra lån med olika priser och villkor, eftersom det talar om hur mycket det kommer att kosta mer än ett år.
 • Vad är avgifterna? Avgiften talar om hur mycket du faktiskt måste punga över för detta lån.
 • Är långivaren ansedda? Se till att din långivare är legit genom att läsa recensioner och checkar ut klagomål på sin Better Business Bureau eller Consumer Financial Protection Bureau sida.

Fördelar och nackdelar med $ 500 lån

 • Snabb handläggningstid.
  Vissa långivare erbjuder omedelbar godkännande medan andra tar bara några andra att behandla din ansökan. Om du behöver lånet samma dag du ansöker finns långivare som erbjuder samma dag lån också.
 • Easy godkännande.
  Om du har haft problem med att få ett lån i det förflutna, kan du bli glatt överraskad över att finna att kortsiktiga lån långivare har oftast mildare godkännandeprocesser. Det finns långivare som accepterar människor med dålig kreditsamt personer som får socialbidrag .
 • Höga räntor.
  $ 500 kortfristiga lån kan komma med mycket höga räntor. Ju snabbare du betala ditt lån, desto mindre betalar du helt och hållet.
 • Vanhedrande långivare.
  Inte alla långivare som du hittar på nätet är seriösa. Vissa underprissättning långivare kommer att dra nytta av människor som behöver pengar snabbt. Se till att du granska långivaren information innan de ansöker om ett lån.

Vanliga frågor om $ 500 lån

Kan jag betala en liten kortsiktigt lån tidigt utan några påföljder?

Tidiga återbetalningstid kan variera med långivare. Om du vill betala ditt lån snabbt, kan du välja den kortaste återbetalningstiden – som också kommer att spara pengar i ränta. Om du vill betala ditt lån ännu snabbare än den kortaste återbetalningstiden, vara noga med att kontrollera långivaren hemsida om förtida återbetalning så att du inte medföra en extra avgift.

Behöver jag faxa några dokument för att tillämpa?

De flesta kortsiktiga långivare fungerar enbart på nätet. Detta innebär att du inte har att faxa något dokument att gälla. För att vara 100% säker, kan du ta en titt inga lån fax artikel att hitta långivare som inte kräver faxade dokument.

Jag har problem med att återbetala mina lån – vad ska jag göra?

Det är viktigt att komma i kontakt med din långivare så snart som möjligt – om du kan, innan återbetalning av lån förfaller. Om du gör det du kanske kan undvika sena betalningsavgifter. Många långivare kommer att kunna schemalägga betalningar. I varje situation, tala med din långivare är ett bra ställe att börja.

låna 500

låna 500 kr

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.